instalatii frigorifice si climatizare

Despre noi

COINSFRI este o societate cu răspundere limitată, cu capital integral privat care şi-a început activitatea în anul 2006 având ca activitate principală Lucrări de instalatii frigorifice și climatizare.

Suntem o firmă în plină dezvoltare cu o experiență vastă pe piața instalațiilor frigorifice și de climatizare de peste 7 ani și oferim servicii de cea mai bună calitate la prețuri moderate.

Legăturile pe care le stabilim atât cu clienţii cât şi cu colaboratorii noştri sunt solide, bazate pe respect reciproc, venind permanent în întâmpinarea dorinţelor şi nevoilor acestora cu cele mai bune soluţii, ceea ce dă continuitate colaborărilor și a fost cheia reuşitei noastre de până acum.

Resurse umane

Echipa COINSFRI este o echipă de profesioniști, cu o experiență vastă în domeniul instalațiilor frigorifice și de climatizare, executând în cele mai bune condiții montaj, service sau maintenanță pentru orice tip de echipamente frigorifice, vitrine frigorifice, camera frigorifice sau aparate de aer condiționat.

Angajaţii, deşi în majoritatea lor tineri, au experienţa necesară şi o atitudine prooccidentală privind modul de lucru, calitatea şi înţelegerea solicitărilor clientului. Această atitudine este vizibilă prin acţiunile Managementului faţă de angajaţi în sensul motivării lor prin acordarea delegării de decizie până la cel mai mic nivel.

Managementul Companiei

Compania este coordonata de o echipă tânară de Directori care au ca ţintă promovarea unui management tehnic dinamico-constructiv faţă de termenele de execuţie şi calitate ale lucrărilor.

Negocierea de tip Win-Win în relaţiile cu clienţii şi adaptarea resurselor umane pentru genul de activitate al companiei şi economiei în general, sunt câteva caracteristici de bază care definesc managementul firmei COINSFRI.

Obiectivul nostru este înţelegerea aşteptărilor Clientului şi evidenţierea unor soluţii tehnice şi comerciale care să onoreze aceste cerinţe şi să stabilească termenii unei colaborări de lungă durată între parteneri. Altfel spus, ceea ce ne reprezintă poate fi exprimat prin: FLEXIBILITATE şi STABILITATE, PROFESIONALISM şi CALITATE.

Domenii de activitate

Frigotehnie si climatizare
(montaj, service, întreținere):

  • Vitrine frigorifice
  • Camere frigorifice
  • Centrale frigorifice
  • Aparate de aer condiționat

Mărcile de produse, cele mai importante cu care lucrăm sunt:
  • WESTINGHOUSE
  • SAMSUNG
  • AIR COOL
  • UNIONFie că aveți un sistem complex de aer condiționat pentru o afacere sau o unitate internă mică, service-ul de aer condiționat ar trebui să fie întotdeauna efectuat de către un specialist în acest domeniu.

Calitatea serviciilor

De la înfiinţare şi până în prezent, COINSFRI a avut o evoluţie permanent ascendentă. Preocuparea continuă de a satisface nevoile clienţilor în ceea ce priveşte calitatea, termenele de execuţie şi preţul lucrărilor, în cadrul unei pieţe puternic concurenţială, a câştigat aprecierea clienţilor săi precum şi o creştere semnificativă a competitivităţii pe piaţă.